Slim tanken

Slim tanken

Bij DATS 24 tankt u slim. Want u tankt altijd én overal aan lage prijzen. Bovendien pompt u bij DATS 24 uw banden gratis op. Met een correcte bandenspanning beperkt u uw verbruik en de CO2-uitstoot van uw voertuig. Zo bespaart u per jaar makkelijk één tot twee volle brandstoftanks. Dit is slechts één voorbeeld van hoe DATS 24 een echte partner wil zijn voor al haar klanten.

Slim tanken samengevat in 7 voordelen voor u als klant:

  1. U tankt voor lage prijzen aan de pomp. Altijd en elke dag
  2. U ontvangt op aanvraag een duidelijk en transparant overzicht van de tankbeurten, per e-mail
  3. U brengt gratis uw banden op de juiste spanning en spaart zo tot 2 volle brandstoftanks uit per jaar
  4. U tankt in een Belgisch netwerk, aanwezig in uw buurt en op alle grote verkeersassen
  5. U geniet van de efficiëntie en veiligheid op onze stations dankzij het gecertifieerd beheer van onze tankstations (ISO14001 milieumanagement)
  6. U geniet slimme adviezen en tips via de maandelijkse nieuwsbrief
  7. U kan gratis deelnemen aan workshops omtrent alternatieve mobiliteit, in samenwerking met Colruyt Group Academy

DATS 24 is echter meer dan uw partner in kwaliteitsbrandstoffen. We zijn ook begaan met  het milieu en uw leefomgeving. Daarom pioniert DATS 24 met de uitbouw van een commercieel CNG-netwerk in België. Want voor ons betekent slim tanken ook dat we blijven innoveren en ons inzetten voor alle klanten.

Slim tanken, tot slot, is ook tanken bij een brandstofleverancier die oprecht inzet op maatschappelijke thema’s. Zo bereiken we jaarlijkse meer dan 60.000 autobestuurders met de Grote verkeersquiz. Via XIU vzw/JTVOI asbl stimuleren we jaarlijks meer dan 100.000 leerlingen tot meer zichtbaarheid in het verkeer.

Meer ontdekken over slim tanken? Schrijf u in op de nieuwsbrief en u bent voortaan als eerste op de hoogte van al wat we voor u en alle klanten ondernemen.