Kom toe met vragen, ga naar huis met antwoorden

De workshop bestaat uit twee delen. We starten met een bondige theoretische uitleg, gevolgd door een praktisch deel met testritten. In het theoretisch luik ligt de nadruk sterk op bruikbare tips en informatie die u ook echt kan toepassen in het dagelijkse leven. Geen langdradige saaie uitleg, maar een interactief gesprek waarin we ruimschoots de tijd nemen om de vragen van het publiek te beantwoorden. We gaan samen na welk duurzaam alternatief zou passen binnen uw mobiliteitsprofiel. Zo gaat iedereen naar huis met een concreet en toepasbaar idee over hoe men duurzamer kan deelnemen aan het verkeer.


Steeds een workshop bij u in de buurt

In totaal gaan er zo’n 20 workshops per jaar door; 10 in het voorjaar en 10 in het najaar. Deze zijn netjes verspreid over heel België, van Grimbergen tot Namen. U vindt dus zeker een workshop bij u in de buurt op een datum die u past.


Rij met CNG, elektrische, hybride én waterstofwagens!

Wat is theoretische kennis waard zonder een praktische toepassing? Juist. Niet veel. Zo denken wij er ook over bij DATS 24. Daarom krijgt elke deelnemer de kans om na het theoretische luik testritten te maken met alternatieve voertuigen van verschillende merken waaronder Volkswagen, Skoda en SEAT. Er is steeds een ruim aanbod. Zo kan u zowel wagens op CNG als elektrische modellen testen. Er is zelfs een waterstofwagen aanwezig. Tijdens de testritten kan u alternatieve voertuigen uitgebreid ontdekken en testen. Want ongekend is natuurlijk onbemind.


Leuke goodiebag met DATS 24 gadgets

Op het einde van de workshop gaat u niet alleen met een hoop antwoorden naar huis maar ook met een goed gevulde goodiebag! Daarin onder meer een handig microvezeldoekje dat u kan gebruiken om uw wagen zowel vanbinnen als vanbuiten te poetsen. Want een propere wagen zal uw verbruik positief beïnvloeden.


Ontdek de wondere wereld van Colruyt Group Academy

“Kom thuis in boeiende workshops” luidt de slagzin van Colruyt Group Academy. En dat is waar ook de workshop “Groener de baan op”, als onderdeel van Colruyt Group Academy, voor staat. Een fijne omgeving, lekkere drankjes en gezellige mensen. Dé ideale combo om op een relaxte manier meer te weten te komen over duurzame mobiliteit.


Bent u helemaal overtuigd? Schrijf u dan snel hier in.