Wist u dat DATS 24 al 100 laadpalen heeft? Op deze manier investeren we ten volle in alternatieve brandstoffen. Niet alleen in de 75 CNG-stations en het waterstoftankstation in Halle, maar dus ook in elektrische laadpalen. Dit doen we vanuit de overtuiging dat we op lange termijn naar zero-emissie voertuigen zullen evolueren.

Rijdt u zelf met een elektrische wagen? Dan zal u uw wagen hoogstwaarschijnlijk thuis of op het werk kunnen opladen. Toch is het soms ook nodig om onderweg wat bij te laden.

Daarom werden onze semi-snelladers van 22 kW strategisch geplaatst, namelijk op de parkings van de Colruyt Group-winkels. Uw boodschappen doen neemt toch makkelijk een uurtje tijd in beslag, en ondertussen kan uw wagen bijladen. Dit gebeurt wel zes keer sneller dan bij u thuis!

Bovendien wordt de stroom voor de laadpalen geleverd door Eoly, de interne energieleverancier van Colruyt Group die garant staat voor 100% Belgische en groene stroom. Op die manier werken we samen aan een milieuvriendelijke samenleving.

Wilt u uw wagen ook bijladen aan een DATS 24-laadpaal? Vraag dan hier uw laadpas aan.