Ook in deze uitzonderlijke tijden doen we er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, en dit onder de veiligste omstandigheden. Daarom nam DATS 24 extra maatregelen om de hygiƫne in alle stations te verzekeren.

Tanken? Doe het samen met je boodschappen

Een tankbeurt bij DATS 24 kan je makkelijk, snel en veilig combineren met je winkelbezoek bij Colruyt, Okay, Spar of Bio-Planet. Zo beperk je je verplaatsingen, en dat is in deze tijden veiliger, maar - los daarvan - ook beter voor het milieu en voor je portemonnee.

Een extra pomp in onze stations, voor jouw veiligheid

Om je tankbeurt zo veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal extra oplossingen bedacht om je nog beter te beschermen. Zo hebben we, naast de extra poetsbeurten van de stations, nu ook een pomp met ontsmettingsgel voor de handen en nog meer papieren doekjes voorzien. Daarmee hou je je tankbeurt met een kleine moeite extra veilig.

  1. Papieren doekjes: hou je tankpistool vast met een papieren doekje.
  2. Ontsmettende handgel: gebruik gerust onze handgel.
  3. Contactloos betalen: betaal contactloos met de Xtra-app op je smartphone.

Bovenop deze voorzorgen helpt het natuurlijk ook om de officiƫle richtlijnen te blijven volgen. Dus 1,5 meter afstand houden van elkaar en je handen wassen als je thuiskomt, blijft aangeraden. Draag zorg voor elkaar.