Kom tanken in Wommelgem

Goed nieuws voor wie in de provincie Antwerpen een tankstation zoekt want DATS 24 heeft mooie vooruitzichten. Later dit jaar opent in Wilrijk een nieuw station en sinds maart kunt u ook al terecht op onze kersverse locatie in Wommelgem voor uw tankbeurten.


We verwelkomen u dus graag aan de Autolei nummer 200. Vanaf de E34 autosnelweg neemt u afrit 18. Amper 200 meter verder vindt u ons gloednieuwe tankstation. Dit is alweer het 133ste tankstation van DATS 24 in België. Stationsbeheerder Davy staat er in voor het wekelijkse onderhoud. Als u hem daar tegenkomt, helpt Davy u graag met al uw vragen.

 

Diesel, benzine, CNG en AdBlue

In het pas geopende station te Wommelgem bevinden zich drie eilanden om te tanken. Je kan er terecht voor zowel diesel, benzine, CNG als AdBlue

Omdat de juiste bandenspanning erg belangrijk is voor uw veiligheid én uw verbruik, raden we aan om deze regelmatig te controleren. Alle stations van DATS 24 bieden een bandenopblaassysteem dat u gratis kunt gebruiken.

 

Rijdt u elektrisch? Dan bent u welkom op de parking van Colruyt Wommelgem om daar uw wagen tijdens het winkelen bij te laden.

 

Kom langs

Woont of werkt u in de regio Antwerpen? Rij dan zeker eens naar de Autolei 200, 2160 in Wommelgem. Iedereen welkom!

Vind alle andere DATS 24 tankstations in België via onze stationzoeker

Wenst u op de hoogte blijven van nieuwe DATS 24 tankstations? Schrijf dan in op onze nieuwsbrief en u hoort het als eerste.