Tankstation Herstal opnieuw open

Na grondige werken verwelkomt stationbeheerder Benjamin je graag opnieuw in het DATS 24-tankstation in Herstal. Ontdek het vernieuwde station snel aan de Boulevard Zénobe Gramme 17 in Herstal!

Binnenkort ook AdBlue en CNG

Rij je met een diesel? Dan kan je in Herstal binnenkort ook AdBlue tanken én we hebben nog meer in petto.

Je zal in het vernieuwde tankstation ook CNG kunnen tanken. DATS 24 werkt immers mee aan een duurzamere toekomst en streeft ernaar om zo veel mogelijk milieuvriendelijke brandstoffen aan te bieden. 

Uiteraard kan je er, net zoals in onze andere tankstations, gratis je bandenspanning nakijken. Waarom de juiste bandenspanning belangrijk is, lees je hier.

 

Tank met XTRA

In Herstal kan je zo tanken bij DATS 24 en winkelen bij Colruyt in dezelfde buurt: makkelijk en goed voor het milieu. Als je al met Xtra tankt, krijg je nu in ons tankstation in Herstal een korting van 2 cent per liter bovenop de pompprijs. De actie loopt van 1 tot en met 31 augustus 2020 en geldt enkel voor benzine en diesel. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Tank je nog niet met je XTRA-app of -kaart? Vraag dan snel je betaalfunctie aan en geniet ook van onze tijdelijke heropeningskorting!

Kom langs

Woon of werk je in de regio van Herstal? Rij dan zeker eens naar de Boulevard Zénobe Gramme 17, 4040 Herstal. Iedereen welkom!

Vind alle andere DATS 24-tankstations in België via onze stationzoeker

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe DATS 24-tankstations? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en je hoort het als eerste.