Tankstation Lievegem opnieuw open

Na grondige werken verwelkomen we je graag opnieuw in het DATS 24-tankstation in Lievegem (Lovendegem). Ontdek het vernieuwde station snel op de Grote baan 109!

Tank nu al AdBlue en binnenkort CNG

Rij je met een diesel? Dan kan je in Lievegem vanaf nu AdBlue tanken én we hebben nog meer in petto.

Je zal in het vernieuwde tankstation binnenkort ook CNG kunnen tanken. DATS 24 werkt immers mee aan een duurzamere toekomst en streeft ernaar om zo veel mogelijk milieuvriendelijke brandstoffen aan te bieden. 

Uiteraard kan je er, net zoals in onze andere tankstations, gratis je bandenspanning nakijken. Waarom de juiste bandenspanning belangrijk is, lees je hier.

 

Tank met XTRA, mét exclusieve korting

In Lievegem kan je makkelijk tanken bij DATS 24. Als je al met Xtra tankt, krijg je nu in ons tankstation in Lievegem een korting van 2 cent per liter bovenop de pompprijs. De actie loopt van 1 tot en met 30 november 2020 en geldt enkel voor benzine en diesel. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Ze geldt enkel als je tankt met je Xtra-app of -kaart.

Tank je nog niet met je XTRA-app of -kaart? Vraag dan snel je betaalfunctie aan en geniet ook van onze tijdelijke heropeningskorting!

 

Kom langs

Woon of werk je in de regio van Lievegem? Rij dan zeker eens naar de Grote Baan 109, 9920 Lievegem (Lovendegem). Iedereen welkom!

Vind alle andere DATS 24-tankstations in België via onze stationzoeker

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe DATS 24-tankstations? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en je hoort het als eerste.