Tank AdBlue en CNG in Pecq bij DATS 24

Opnieuw kunnen we een mooie locatie aan ons netwerk met nu 136 tankstations toevoegen, deze keer op dezelfde site als je OKay-buurtwinkel. Op naar de gemeente Pecq op de Doornikstraat 143, waar onze stationsbeheerder voor je klaarstaat. Aarzel niet om hem aan te spreken als je vragen hebt!

AdBlue en CNG

Rij je met een diesel? Dan kan je in Pecq AdBlue tanken.

Je kan er ook CNG tanken. DATS 24 werkt immers mee aan een duurzamere toekomst en streeft ernaar om zo veel mogelijk milieuvriendelijke brandstoffen aan te bieden.

Uiteraard kan je er, net zoals in onze andere tankstations, gratis je bandenspanning nakijken. Waarom de juiste bandenspanning belangrijk is, lees je hier.

Shop & tank met XTRA-korting

In Pecq kan je op dezelfde site tanken bij DATS 24 en winkelen bij OKay: makkelijk en goed voor het milieu. Bovendien krijg je met Xtra korting op je tankbeurt en geniet je nog meer voordelen. Tank je nog niet met je XTRA-app of -kaart? Vraag dan snel je betaalfunctie aan!

Kom langs

Woon of werk je in de regio van Pecq? Rij dan zeker eens naar de Doornikstraat 143, 770 Pecq. Iedereen welkom!

Vind alle andere DATS 24-tankstations in Belgiƫ via onze stationzoeker

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe DATS 24-tankstations? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en je hoort het als eerste.