Tankstation Doornik opnieuw open

Na grondige werken verwelkomen we je graag opnieuw in het DATS 24-tankstation in Doornik. Ontdek het vernieuwde station snel aan de Chaussée de Bruxelles!

Nu al AdBlue, binnenkort ook CNG

Rij je met een diesel? Dan kan je in Doornik vanaf nu AdBlue tanken én we hebben nog meer in petto.

Binnenkort kan je in het vernieuwde tankstation ook CNG tanken. DATS 24 werkt immers mee aan een duurzamere toekomst en streeft ernaar om zo veel mogelijk milieuvriendelijke brandstoffen aan te bieden. 

Uiteraard kan je er, net zoals in onze andere tankstations, gratis je bandenspanning nakijken. Waarom de juiste bandenspanning belangrijk is, lees je hier.

 

Tank met XTRA

In Doornik kan je zo tanken bij DATS 24 en winkelen bij Colruyt in dezelfde buurt: makkelijk en goed voor het milieu. Als je al met Xtra tankt, krijg je nu in ons tankstation in Doornik een korting van 2 cent per liter bovenop de pompprijs. De actie loopt van 1 tot en met 31 juli 2020 en geldt enkel voor benzine en diesel. Korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Tank je nog niet met je XTRA-app of -kaart? Vraag dan snel je betaalfunctie aan en geniet ook van onze tijdelijke heropeningskorting!

 

Kom langs

Woon of werk je in de regio van Doornik? Rij dan zeker eens naar de Chaussée de Bruxelles 154, 7500 Doornik. Iedereen welkom!

Vind alle andere DATS 24-tankstations in België via onze stationzoeker

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe DATS 24-tankstations? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en je hoort het als eerste.