In deze uitzonderlijke tijden zetten we alles op alles om jou als klant zoveel mogelijk te beschermen. Daarom kan je zowel in de winkels van Colruyt Group als bij DATS 24 rekenen op de beste voorzorgsmaatregelen.

Combineer winkelen en tanken, met Shop & Tank

Door je tankbeurt te combineren met je winkelbezoek, beperk je je verplaatsingen op een efficiënte manier. Dat is in deze tijden veiliger, maar - los daarvan - ook beter voor het milieu en voor je portemonnee. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat je bezoek zo veilig mogelijk zal verlopen.

Onze tankstations beschikken nu over:

  • Een gloednieuwe pomp: elk DATS 24-station heeft voortaan een extra pomp met desinfecterende gel, zodat je je handen voor en na het tanken kan ontsmetten.
  • Nog meer papieren doekjes: onze papieren doekjes worden continu aangevuld, gebruik ze om het tankpistool veilig te bedienen.
  • Extra waakzaamheid van onze medewerkers: ook de stationsbeheerders zetten alles op alles. Met extra poetsbeurten en speciale aandacht voor alle contactoppervlakten zorgen ze voor nog meer hygiëne.

Xtra veilig: betalen met Xtra

De betaalterminal?

Zowel in de winkels van Colruyt Group als in de DATS 24-stations kan je die vermijden, dankzij de Xtra-app op je smartphone.

Hoe?

Terwijl je nog in de wagen zit, kies je het pompnummer, en na het tanken rijd je meteen weer weg. Bovendien geniet je een korting bij elke tankbeurt: bovenop onze lage pompprijzen krijg je 0,5 eurocent korting per liter (diesel en benzine) of kilogram (CNG). Alleen als je tankt met de Xtra-app of -kaart.

Alles over tanken met Xtra

Samen nemen we de beste voorzorgen

Vergeet niet om tijdens je bezoek in de winkel en aan het tankstation de gevraagde afstand van 1,5 meter tussen jezelf, andere klanten en onze medewerkers te bewaren.

Ook je handen - 60 seconden met water en zeep - wassen als je thuiskomt, is een must. Zo nemen we samen de beste voorzorgen in de strijd tegen corona.