Ook DATS 24 was dit weekend aanwezig op het Vijverfestival

Dit weekend vond de 15de editie van het Vijverfestival plaats in Dilbeek. Dat betekende Duivels enthousiasme tijdens de WK-match tussen België en Engeland, klappende handen tijdens fantastische optredens van onder andere Daan, Johan Verminnen en Delvis en goed gevulde buiken op de wereldmarkt. Maar bovenal was het alweer een fantastische editie van een festival dat inzet op duurzaamheid – en net daarom bundelden we onze krachten.

 

Het Vijverfestival: waar duurzaamheid bovenaan staat

DATS 24 is al drie jaar een trouwe partner van het Vijverfestival. Waarom? Het antwoord is simpel: een gezamenlijke inzet in duurzaamheid. Het Dilbeekse festival kiest ervoor om geen leidingwater te gebruiken voor de toiletten, dranken aan te bieden in herbruikbare bekers in plaats van wegwerpbekers en glazen drankflessen te gebruiken. Zelfs over de gadgets voor de bezoekers werd nagedacht. Anders dan de gebruikelijke wegwerpgadgets, investeert Het Vijverfestival in voorwerpen die je echt kan gebruiken, zoals zonnebrillen.

"Genieten op een duurzame manier, dat is hoe het hoort."

Ook DATS 24 zet erg in op duurzaamheid. Denk maar aan onze milieubeleidsverklaring milieubeleidsverklaring en ons ISO 14001-certificaat. We streven naar een aangenaam en groen station en "de mannen van DATS", onze medewerkers, poetsen de stations met regenwater en milieuvriendelijke producten. Net omdat we dit zo belangrijk vinden, leek het ons een evidentie om een project als het Vijverfestival te steunen. Heidi Deferm, marketingverantwoordelijke van DATS 24, is tevreden over deze samenwerking: "een leuke avond beleven op een duurzame manier, daar dragen wij met onze onderneming graag een steentje aan bij."