Bij DATS 24 helpen we je graag thuis, onderweg en op het werk, of je nu een tankstation in je buurt zoekt of meer info nodig hebt over een tankkaart voor zelfstandigen, elektrisch rijden, AdBlue of waterstof. Ook als energiespecialist staan we je bij met vragen over hernieuwbare energie, het prosumententarief en veel meer.

 • Hoofdfoto groene energie

  Groene energie

  Wat is groene energie? Loont het om je huidige energiecontract te vergelijken? En is duurzame energie ook goedkoper? We geven je graag antwoorden op al je vragen rond groene energie.

  Hoofdfoto elektrisch laden

  Elektrisch laden

  Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden? Waar vind je geschikte laadpalen? En brengt het op om over te stappen van traditionele brandstoffen naar elektrisch rijden?

  Hoofdfoto waterstofgas

  Waterstofgas

  Waterstof is in opmars in België. We tonen je wat de voordelen zijn van waterstof, waar je terecht kan met je waterstofwagen en hoe deze duurzame brandstof precies werkt.

  Hoofdfoto tanken

  Tanken

  Zoek je een tankstation in de buurt? Of kies je steevast voor het goedkoopste tankstation? DATS 24 helpt je graag onderweg.

  Hoofdfoto praktisch onderweg

  Praktisch onderweg

  Door je auto goed te onderhouden, bespaar je heel wat geld. Onze tips maken het verschil, van je banden regelmatig opblazen tot je auto winterklaar krijgen.

  Hoofdfoto Duurzaamheidsinitiatieven

  Duurzaamheidsinitiatieven

  DATS 24 zet al jaren in op duurzaamheid. Door eigen initiatieven én door duurzame projecten actief te ondersteunen.