Kiezen voor elektrisch rijden en de laadpas van DATS 24? Dat is kiezen voor een snel groeiend netwerk, een lage (abonnements)kost en 100 % groene stroom aan onze eigen laadpunten.

 • Waarom elektrisch rijden met DATS 24?

  1. 100 % groene stroom
  2. Voordelige tarieven aan de DATS 24-laadpunten
  3. Prijstransparantie: scan de QR-code op de laadpaal en weet precies aan welk tarief u oplaadt
  4. Opladen terwijl u winkelt: ruim 930 laadpunten bij winkels van Colruyt Group, ook snelladers
  5. Toegang tot ruim 23.000 laadpunten in België en 222.000 internationale laadpunten
  6. Toegang tot een ruim netwerk snelladers, ook langs de snelwegen
  7. Overzichtelijke en automatische facturatie

   

   

   

  Hoe werkt het?

  Onderweg opladen doet u aan voordelige tarieven aan de winkels van Colruyt Group: Colruyt Laagste Prijzen, Okay, Bio-Planet en DreamLand. Daarnaast kan u opladen bij 9 van de 10 laadpalen in België, waaronder Allego, Blue Corner, EDI (D’Ieteren), E-Flux, EV Box, Fastned, IONITY, Mobility+, New Motion, Plugsurfing, Smappee en Totalenergies.

  Al deze laadbeurten ontvangt u maandelijks in een overzicht, met daarin het aantal geladen kWh, de duur en de totale kosten van u of uw werknemers. Handig en makkelijk.

   

  Vind laadpunten in uw buurt

   

   

   

  Jouw vragen, onze antwoorden

  Hoeveel kost opladen bij DATS 24?

  Met je DATS 24-laadpas laad je voor € 0,45/kWh aan de DATS 24-laadpalen (max. 22 kW) en € 0,65/kWh aan de DATS 24-snelladers (hoger dan 22 kW). Laad je met je DATS 24-laadpas bij een andere aanbieder, dan vind je de toegepaste prijzen (incl. roamingkost) op ons Laadpas Platform.

  Daarnaast vragen we bij hernieuwing van bestaande contracten en voor nieuwe contracten een abonnementskost van € 1,99 per maand. Dit bedrag betaal je jaarlijks in één keer bij het vernieuwen of afsluiten van je abonnement.

  Hoe verloopt mijn facturatie?

  U krijgt maandelijks van ons een handig overzicht met daarin het aantal geladen kWh, waar u laadde en het totaalbedrag. U kiest of u dit overzicht per brief, per mail of in uw persoonlijke portaal voor professionals ontvangt. Heeft u vragen over uw factuur? Dan kan u terecht bij onze klantendienst.

  Welke laadpunten vind ik aan de winkels?

  Aan de winkelpunten vindt u één of meer standaard laadpalen (max. 22 kW), of een combinatie van snelladers (hoger dan 22 kW) en standaard laadpalen.

  Hebben jullie ook snelladers?

  Op verschillende winkelparkings en kantoorgebouwen van Colruyt Group en op enkele tankstations van DATS 24 staan in totaal 60 snelladers en er komen er steeds meer bij.

  Hoe kan ik mijn laadpas(sen) opzeggen?

  We vinden het jammer dat u ons verlaat. U kan hier uw laadpas(sen) stopzetten. De abonnementskost voor de komende maanden wordt teruggestort naar uw bankrekening.

  Kan ik ook laden na sluitingsuren?

  Momenteel bekijken we of we onze winkelparkings en laadpunten ter beschikking kunnen stellen aan buurtbewoners voor openingsuur en na sluitingsuur.