Kiezen voor elektrisch rijden en de laadpas van DATS 24? Dat is kiezen voor een groot netwerk laadpunten, 100 % groene stroom en een lage (abonnements)kost aan onze eigen laadpunten.
 • Waarom elektrisch rijden met DATS 24?
   

  1. 100 % groene stroom
  2. Laadpunten aan winkels van Colruyt Group = laden tijdens je boodschappen
  3. Altijd voordelige tarieven

  Hoe werkt het?

  Opladen met de DATS 24-laadpas is makkelijk en handig. Onze eigen laadpunten vind je aan de winkels van Colruyt Group: Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Bio-Planet en DreamLand. Jij laadt zorgeloos bij en kan intussen je boodschappen doen. Wij bezorgen je dan iedere maand een overzicht met daarin je geladen KWh, de duur en je totale kosten.

  Je laadt voordelig aan onze eigen laadpalen en kan de laadpas gebruiken bij 9 van de 10 laadpalen in België (waaronder Allego, Blue corner, MobilityPlus, EVBox en PlugInvest).

  Zoek laadpalen in je buurt

  Hoeveel kost opladen bij DATS 24?

  Met je DATS 24-laadpas laad je voor € 0,45/kWh aan de DATS 24-laadpalen (max. 22 kW) en € 0,65/kWh aan de DATS 24-snelladers (hoger dan 22 kW). Laad je met je DATS 24-laadpas bij een andere aanbieder, dan vind je de toegepaste prijzen (incl. roamingkost) op ons Laadpas Platform.

  Daarnaast vragen we bij hernieuwing van bestaande contracten en voor nieuwe contracten een abonnementskost van € 1,99 per maand. Dit bedrag betaal je jaarlijks in één keer bij het vernieuwen of afsluiten van je abonnement. 

  Veelgestelde vragen

  1. Hoe verloopt mijn facturatie?

   Je krijgt maandelijks van ons een handig overzicht met daarin hoeveel en waar je laadde en het totaalbedrag dat je moet betalen. Jij kiest of je dit overzicht per brief, per mail of in je persoonlijke portaal (enkel voor professionals) ontvangt. Heb je vragen over je factuur? Dan kan je terecht bij onze klantendienst.

  2. Welke laadpunten vind ik aan de winkels?

   Aan de winkelpunten plaatsen we standaard een laadpaal met 2 laadpunten, elk met een laadvermogen van maximum 22 kW.

  3. Hebben jullie ook snelladers?

   We hebben momenteel 6 snelladers. Deze bevinden zich naast het kantoorgebouw Wilgenveld (Halle), op de DATS 24-stations Dassenveld (Halle) en Haasrode en bij SPAR Mechelen (Brusselsesteenweg) en SPAR Kalken. Momenteel bestaat ons netwerk voornamelijk uit laadpalen met een vermogen van maximum 22 kW. We maken ons netwerk nu eerst zo breed mogelijk, zodat iedereen maximaal toegang heeft tot een laadpaal. In de toekomst voegen we snelladers toe.

  4. Hoe kan ik mijn laadpas opzeggen?

   Dat is jammer te horen. Je kan je laadpas stopzetten via deze link. De abonnementskost voor de komende maanden wordt teruggestort naar je bankrekening.

  5. Kan ik ook laden na sluitingsuren?

   Momenteel bekijken we of we onze winkelparkings en laadpunten ter beschikking kunnen stellen aan buurtbewoners voor openingsuur en na sluitingsuur.

  Naar alle vragen