Kiezen voor elektrisch rijden en de laadpas van DATS 24? Dat is kiezen voor een groot netwerk laadpunten, 100 % groene stroom en een lage (abonnements)kost aan onze eigen laadpunten.
 • Waarom elektrisch rijden met DATS 24?
   

  1. 100 % groene stroom aan de DATS 24-laadpunten
  2. Voordelige tarieven aan de DATS 24-laadpunten
  3. Prijstransparantie: scan de QR-code op de DATS 24-laadpaal en weet vooraf aan welk tarief je oplaadt
  4. Opladen terwijl je winkelt: meer dan 1.000 laadpunten bij winkels van Colruyt Group, ook snelladers
  5. Toegang tot meer dan 200.000 laadpunten in binnen- en buitenland
  6. Toegang tot een ruim netwerk snelladers, ook langs de snelwegen
  7. Overzichtelijke en automatische facturatie

  Hoe werkt het?

  Onderweg opladen doe je aan voordelige tarieven aan de winkels van Colruyt Group: Colruyt Laagste Prijzen, Okay, Bio-Planet en DreamLand. Daarnaast kan je opladen aan meer dan 200.000 laadpunten in België en het buitenland, waaronder Allego, Blink, EDI, E-Flux, EV Box, Fastned, IONITY, Mobility+, New Motion, Plugsurfing, Smappee en Totalenergies.

  Van al je laadbeurten ontvang je maandelijks een overzichtelijke factuur, met daarin het aantal geladen kWh, de laadduur en de kosten per laadpas. Handig en makkelijk.

  Zoek laadpalen in je buurt

  Transparante laadkosten

  Wie elektrisch rijdt, weet vooraf vaak niet hoeveel een laadbeurt zal kosten. Daar hebben wij een oplossing voor! Op elke DATS 24-laadpaal staat een QR-code. Die brengt klanten meteen naar de prijzenpagina. Zo vermijden we verrassingen op de factuur.

  Actuele prijzen van DATS 24-laadpunten

  Vind laadpunten in je buurt

  Veelgestelde vragen

  1. Hoe verloopt mijn facturatie?

   Je krijgt maandelijks van ons een handig overzicht met daarin hoeveel en waar je laadde en het te betalen bedrag. Heb je vragen over je factuur? Dan kan je terecht bij onze klantendienst.

  2. Welke laadpunten vind ik aan de winkels?

   Aan de winkelpunten vind je één of meer standaard laadpalen (max. 22 kW), of een combinatie van snelladers (hoger dan 22 kW) en standaard laadpalen.

  3. Hebben jullie ook snelladers?

   Op verschillende winkelparkings en kantoorgebouwen van Colruyt Group en op enkele tankstations van DATS 24 staan al snelladers en er komen er steeds meer bij.

  4. Kan ik ook opladen na de openingsuren?

   Sommige winkelparkings en laadpunten zijn nu al beschikbaar voor buurtbewoners vóór opening en na sluiting van de winkel. Andere zijn vóór en na de openingsuren van de winkel niet toegankelijk. De uren waarop elk laadpunt beschikbaar is, vind je op het Laadpas Platform.

  Naar alle vragen