Verschillende Europese wagenmerken hebben CNG-modellen in hun wagenaanbod, van Audi en Seat tot Volkswagen en Skoda. En van een break tot SUV, met even performante motors als de klassieke varianten. Daarnaast pakt bijvoorbeeld ook een SsangYong uit met een CNG-model. Voor elk wat wils!
  • Wist je trouwens dat onder andere Skoda en Volkswagen hun meest verkochte model ook in CNG-uitvoering aanbieden? Zowel de Skoda Octavia Break als de Volkswagen Golf kan je als CNG-variant kopen én voor ongeveer dezelfde prijs als de klassieke varianten.

    Het is één voorbeeld van de grote keuze die je hebt binnen CNG. Of je nu een ruime koffer nodig hebt, compacte wagen voor in de stad, graag automatisch of handmatig rijdt: je vindt beslist de CNG-wagen die perfect past bij jouw noden.

    Kies je merk en model

  • Even performante motors

    Onder de motorkap van een CNG-wagen vind je evenveel paardenkracht als bij hun klassieke evenknieën. De motors gaan bovendien langer mee, omdat de verbranding zuiverder en properder is. De motor trilt ook minder, wat betekent dat ze trager verslijt. Bovendien heb je geen nood aan een roetfilter, want een CNG-wagen stoot dat niet uit. Een even krachtige motor die langer meegaat, duurzamer is en minder investeringen vraagt doorheen de levensduur van je wagen, dus.