Ben je een professional of beheer je een klein bedrijf waar niet meteen sprake is van een wagenpark? Ook voor je eigen wagen bieden we een tankoplossing op maat van jouw noden: automatische en gratis facturen gekoppeld aan je eigen bankkaart.
  • Je bankkaart gebruiken als tankkaart is de ideale oplossing als je een zelfstandige bent met weinig of geen medewerkers. Je tankt aan een lage prijs, met automatische en gratis factuur, en eenvoudige administratie.

    Je betaalt enkel wat je tankt aan de pomp. Er zijn geen administratieve kosten. Bovendien kan je terecht in alle DATS 24-tankstations in België, waar je kan kiezen tussen diesel (en AdBlue), benzine, CNG en in een paar zelfs al waterstof. Op het einde van elke maand ontvang je een digitale btw-factuur waarmee je boekhouder of jij handig aan de slag kan. Dat is pas tijd winnen terwijl jij bezig bent met de belangrijke dingen.

    Opgelet, de tankkaart-functie van je bankkaart koppelen we aan het nummer van je bankkaart, niet aan je rekeningnummer. Als je dus een nieuwe bankkaart ontvangt van je bank, moet je je nieuwe kaart opnieuw laten registeren om dezelfde voordelen te blijven genieten.

    Bankkaart toevoegen (of stopzetten)