Of je nu rijdt op diesel (met AdBlue of niet), benzine of CNG: als je tankt met je Xtra-app of -kaart spaar je tijd en budget uit. Je tankt vlot, veilig en aan een bijkomende korting bovenop de pompprijzen.

 • Onze kwalitatieve brandstoffen tank je aan scherpe prijzen: tank met Xtra en profiteer van extra kortingen

  Jouw XTRA-korting

  Wanneer je tankt met je Xtra-app of -kaart geniet je in al onze DATS 24-stations van mooie extra’s. Bovenop onze scherpe prijzen krijg je bij elke tankbeurt een korting van 0,5 eurocent per liter diesel, benzine, of per kilo CNG*. Bovendien geniet je via je Xtra-app of -kaart van korting en andere voordelen bij 9 winkels en webshops van Colruyt Group.

  Altijd een overzicht in de app

  Met je Xtra-app krijg je altijd een duidelijk overzicht van je tankbeurten en kortingen. Bovendien kan je via je Xtra-profiel je budget opvolgen. Makkelijk en snel!

  Combineer winkelen en tanken

  Maak het jezelf gemakkelijk en combineer winkelen met je tankbeurt. Je vindt altijd een DATS 24-station in de buurt van je Colruyt Group-winkel. Door het combineren van je winkelbezoek met een tankbeurt, beperk je bovendien je verplaatsingen. Dat is beter voor het milieu én voor je portemonnee.

  Mobiel tanken met je Xtra-app

  Met de app gaat een tankbeurt bovendien razendsnel. Je komt toe aan het tankstation, geeft je pompnummer in de app in, tankt, plaatst het tankpistool terug en rijdt weer verder. Met beperkt contact in het tankstation. De afrekening van je tankbeurt wordt 2 dagen later via domiciliëring van je rekening gehaald.

  Om je korting bij het tanken te genieten, activeer je de betaalfunctie van je Xtra-profiel.

  Dat geldt ineens voor je Xtra-app of -kaart. Je betaalfunctie activeren doe je zo:

 • *De korting is begrensd tot 16 eurocent/liter op de officiële prijzen. Niet van toepassing op AdBlue. Je vindt de prijzen terug via de stationzoeker.